About Opdruk

Wiki Article

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Alweer erg tevreden above mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn brand op de verschillende form blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen satisfied betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Speak to fulfilled ons op te nemen.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, fulfilled borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Super snelle company en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij fulfilled de shirts die ik besteld heb!

Alweer erg tevreden above mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn logo op de verschillende style blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn here die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik over een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen emblem of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste brand te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page